Arkitektur i Topcamp Mjøsa, Innlandet - 7 treff

Hedmarksmuseet Domkirkeodden

Topcamp Mjøsa   Kart

Arkitektur, Historia, Kultur Domkirkeodden på Hamar er både middelaldermuseum og folkemuseum. Mest kjent er den spektakulære glasskatedralen som beskytter buegangen fra middelalderens domkirke.

Historisk hage på Hovelsrud gård

Topcamp Mjøsa   Kart

Aktiviteter sommer, Aktiviteter vinter, Arkitektur [...] På Hovelsrud er hagen tilbakeført slik den var på 1840-tallet. Her kan du vandre på fordums grusganger, mellom bærhekker og frukttrær.

Koigen, Stupetårnet og strandpromenaden

Topcamp Mjøsa

Severdigheter, Arkitektur På Koigen finnes et av Norges flotteste skateanlegg, strandvollyballbaner, basketbane og lekeapparater. Sandstranda og Mjøsholmen innbyr til bading og grilling sommerstid, og ua...

Maihaugen Lillehammer

Topcamp Mjøsa   Kart

Severdigheter, Arkitektur, Historia [...] Maihaugen er et av de største folke- og friluftsmuseene i Norge med 200 bygninger fra 1200-tallet til for et tiår eller tre siden.

Mjøstårnet

Topcamp Mjøsa   Kart

Severdigheter, Arkitektur Verdens høyeste trehus ligger i Brumunddal! Mjøstårnet er blitt et landemerke som rager godt med sine 84,5 meter over bakken, fordelt på 18 etasjer.

Skafferiet på Hovinsholm, Helgøya

Topcamp Mjøsa   Kart

Aktiviteter sommer, Arkitektur, Historia [...] Skafferiet er et spisested og en opplevelse på det historiske kongssætet og godset Hovinsholm. I juli er det åpen hagecafé.

Vikingskipet ishall OL-arena

Topcamp Mjøsa   Kart

Arkitektur, Historia Vikingskipet Hamar Olympiahall ble bygget til OL 1994 og sto ferdig høsten 1992. Det ikoniske bygget hvis form er tydelig inspirert av et kantret vikingskip.

Begrens ditt søk

Fritekstsøk
Område

Kundeservice

booking@topcamp.no

Kom da vel!

• Topcamp er steder for glede!

• Alle Topcamps har beliggenhet med god tilgang til bredt utvalg av aktiviteter og opplevelser

• Ingen gebyr eller avgifter ved online bestilling

Build: 22.07.2021 10:48:21, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8680.cbischannel-32582.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: TodoResult, Action: Index