Badeplass

Vis kart

Badeplass ved Bogstadvannet i Oslo

 

Hvem liker ikke å bade når det er varmt og solen skinner?
Fra Bogstad Camping Oslo er det kun 3-4 minutters hyggelig rusletur til idyllisk, langgrunn badeplass ved det populære Bogstadvannet. Om dagen har vært brukt til spennende Oslo-opplevelser, anbefales en forfriskende ettermiddags-dukkert eller kveldsbad. Stranden er populær, men det er en romslig gresslette mot vannet, så det vil oftest være god plass å finne.

Litt vestover i retning mot Bogstad Gård finnes brygger utover i vannet, der det går an å hoppe uti. NB! Det er ikke kiosk eller servering ved badeplassen, så det er evt smart å ta med seg drikke, spise og snacks etter ønske.

Det er også en veldig flott vandringstur å gå rundt hele vannet. Den turen er på 12,5 km og på veien anbefaler vi gjerne et stopp innom det praktfulle godset Bogstad Gård, der det er åpen besøksgård med mange dyr og café med servering av kaffe og bakst.

Vis mer

Om denne aktiviteten

Åpningstider
Badeplassen er alltid åpen, det er kun temperaturen som setter begrensninger.
Aldersgrense
0
Prisinformasjon
Hytter, Campingplasser og Leiligheter

Bogstad Camping Oslo

Avstand: 839 meter
Topcamp Bogstad tilbyr en unik kombinasjon av nærhet til natur og friluftsliv med lett tilgang til Oslos rike tilbud av severdigheter, aktiviteter, kultur, restaurant, uteliv og shopping. Idylliske, landlige og parkmessige omgivelser med kort vei til badeplass og flott turterreng ved Bogstadvannet, Bogstad Gård og Nordmarka som nærmeste naboer. Samtidig kun 15 minutter med bil til Oslo sentrum, og busser rett utenfor porten.
Hytter, Campingplasser og Leiligheter

Topcamp Ekeberg

Avstand: 11 km
Velkommen til idyllisk sommercamping 1/6 - 1/9 hvert år på Ekebergsletta, i gangavstand fra Oslo sentrum! Fra Ekeberg er det panoramautsikt over Oslo med Barcode, Slottet, Operaen og helt til Holmenkollen. Ekeberg skulpturpark er nærmeste nabo, med hyggelige gangstier og aldeles spektakulære utsiktspunkt over Oslo og fjorden.
Hytter, Campingplasser og Leiligheter

Topcamp Onsakervika

Avstand: 28,9 km
Ferieparadiset ved Tyrifjorden! Topcamp Onsakervika er en familievennlig bade- og campingplass beliggende ved Tyrifjorden - 45 minutter fra Oslo. Vi har Østlandets fineste badestrand og mange flotte fasiliteter både for gjester med campingvogn, bobil, telt eller om du ønsker å leie en av våre 15 hytter.
Build: 22.07.2021 10:48:21, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-8680.cbischannel-32582.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails