Gratis opplevelser i Oslo

Vis kart

Oslo-opplevelser trenger ikke koste skjorta – med litt planlegging er det fullt mulig å ha flott Oslo-ferie på begrenset budsjett.

 

Storby-ferie tenker man ofte på som dyrt. For den som ønsker det, er det absolutt ikke vanskelig å bli kvitt penger i hovedstaden, men flotte Oslo-opplevelser trenger ikke koste skjorta – det er fullt mulig å ha Oslo-ferie på budsjett. Vi anbefaler gjerne Oslopass – som gir fri offentlig transport og fri inngang til en rekke museer og attraksjoner og rabatt på andre opplevelser. Men det finnes også en hel rekke severdigheter og interessante ting å gjøre i Oslo som er helt gratis: Innholdsrike vandrings- eller sykkelturer, historiske bygninger, ikonisk arkitektur, imponerende skulpturparker, fargerik gatekunst (eller street art, som vi eh... sier i Norge?), fascinerende gateliv... listen over kostnadsfrie opplevelses-muligheter i Oslo er faktisk lang!
Vil du vite mer? Vi har ikke funnet alt dette selv - det er VisitOslo som har samlet informasjon om gratis-opplevelser - se lenke nedenfor

Vis mer
Hytter, Campingplasser og Leiligheter

Topcamp Ekeberg

Avstand: 2,7 km
Velkommen til idyllisk sommercamping 1/6 - 1/9 hvert år på Ekebergsletta, i gangavstand fra Oslo sentrum! Fra Ekeberg er det panoramautsikt over Oslo med Barcode, Slottet, Operaen og helt til Holmenkollen. Ekeberg skulpturpark er nærmeste nabo, med hyggelige gangstier og aldeles spektakulære utsiktspunkt over Oslo og fjorden.
Hytter, Campingplasser og Leiligheter

Bogstad Camping Oslo

Avstand: 8,4 km
Topcamp Bogstad tilbyr en unik kombinasjon av nærhet til natur og friluftsliv med lett tilgang til Oslos rike tilbud av severdigheter, aktiviteter, kultur, restaurant, uteliv og shopping. Idylliske, landlige og parkmessige omgivelser med kort vei til badeplass og flott turterreng ved Bogstadvannet, Bogstad Gård og Nordmarka som nærmeste naboer. Samtidig kun 15 minutter med bil til Oslo sentrum, og busser rett utenfor porten.
Hytter, Campingplasser og Leiligheter

Topcamp Onsakervika

Avstand: 37,3 km
Ferieparadiset ved Tyrifjorden! Topcamp Onsakervika er en familievennlig bade- og campingplass beliggende ved Tyrifjorden - 45 minutter fra Oslo. Vi har Østlandets fineste badestrand og mange flotte fasiliteter både for gjester med campingvogn, bobil, telt eller om du ønsker å leie en av våre 15 hytter.
Build: 22.07.2021 10:48:21, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-8680.cbischannel-32582.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails