Mjøsparken

Vis kart

Ringsaker kommune har brukt 126 millioner på å forvandle en gammel industritomt til et svært attraktivt og spennende friluftsområde med streetbasket, skateanlegg, lekepark med vannlek og badebinge, petanque-baner og mye mer.

 

Ringsaker kommune har brukt 126 millioner på å forvandle en gammel industritomt til et svært attraktivt og spennende friluftsområde. På den ene siden av båthavna ligger Mjøstårnet, på den andre siden ligger Mjøsparken med streetbasket, skateanlegg, lekepark med vannlek og badebinge, petanque-baner, grillplasser, sansehage, turstier og toalettanlegg. I 2020 forventes ny bystrand badelagune med sandstrand og øy å bli klar. Utenfor Mjøstårnet skal det etableres en ny ankomstbrygge for Skibladner. I dag er det en halvtimes gåavstand/10 minutter sykkeltur fra Topcamp Mjøsa Feriepark, men det skal komme en ny, kortere sykkel- og gangvei langs vannet.

Vis mer
Hytter, Campingplasser og Leiligheter

Topcamp Mjøsa Feriepark

Avstand: 1,8 km
Campingplassen Topcamp Mjøsa Feriepark befinner seg rett nord for Brumunddal og bare 10 minutters kjøretur fra Hamar. Her finnes mer enn 300 oppstillingsplasser for campingvogner, bobiler og telt, både for langtids camping og drop in overnatting.
Build: 07.05.2021 11:17:37, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8680.cbischannel-32582.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails