Helgøya

Adresse: Helgøya Vis kart

Adresse: Helgøya

Helgøya har broforbindelse til Tingnes og er snaue 20 minutters biltur unna Mjøsa Ferie og Fritidssenter. "En dag på Helgøya er som et gjensyn med barndommens ferie på landet, der vi bare får lyst til å tre jordbær på strå".

 

Midt i Mjøsa ligger deilige, idylliske Helgøya, formet som et stort hjerte! Helgøya har broforbindelse til Tingnes og er snaue 20 minutters biltur unna Topcamp Mjøsa Feriepark. "En dag på Helgøya er som et gjensyn med barndommens ferie på landet, der vi bare får lyst til å tre jordbær på strå". Hit kommer folk helt fra Oslo for å nyte «natturn'», besøke praktgårdene, drikke lokalt fruktbrygg og spise hjemmebakst under epletrærne på Hovinsholm, sykle, mm. 

Vis mer

Om denne aktiviteten

Åpningstider
Finn mer informasjon om Helgøya via lenken.
Prisinformasjon
Finn mer informasjon om Helgøya via lenken.
Hytter, Campingplasser og Leiligheter

Topcamp Mjøsa Feriepark

Avstand: 16,2 km
Campingplassen Topcamp Mjøsa Feriepark befinner seg rett nord for Brumunddal og bare 10 minutters kjøretur fra Hamar. Her finnes mer enn 300 oppstillingsplasser for campingvogner, bobiler og telt, både for langtids camping og drop in overnatting.
Build: 07.05.2021 11:17:37, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8680.cbischannel-32582.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails