Skafferiet på Hovinsholm, Helgøya

Vis kart

Skafferiet er et spisested og en opplevelse på det historiske kongssætet og godset Hovinsholm. I juli er det åpen hagecafé.

 

Skafferiet er et spisested og en opplevelse på det historiske kongssætet og godset Hovinsholm. I juli er det åpen hagecafé med utsikt over Mjøsa.

Skafferiet er et spisested og en opplevelse på det historiske kongssætet og godset Hovinsholm. I juli er det åpen hagecafé i den tidligere portnerboligen. Her kan du sitte under epletrærne med utsikt over Mjøsa mens du nyter raus hjemmebakst og hjemmelaget kortreist mat, nykvernet og nytraktet kaffe eller godt forfriskende drikke. Her er også en liten landlivsbutikk i den gamle stallen. Skafferiet er også åpent under et stort årlig julemarked på gården. Resten av året er det åpent på bestilling for grupper.

Vis mer

Om denne aktiviteten

Åpningstider
For åpningstider – se Skafferiets egen nettside
Hytter, Campingplasser og Leiligheter

Topcamp Mjøsa Feriepark

Avstand: 18,8 km
Campingplassen Topcamp Mjøsa Feriepark befinner seg rett nord for Brumunddal og bare 10 minutters kjøretur fra Hamar. Her finnes mer enn 300 oppstillingsplasser for campingvogner, bobiler og telt, både for langtids camping og drop in overnatting.
Build: 07.05.2021 11:17:37, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8680.cbischannel-32582.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails