Maihaugen Lillehammer

Adresse: Maihaugvegen 1 Lillehammer Vis kart

Adresse: Maihaugvegen 1 Lillehammer

Maihaugen er et av de største folke- og friluftsmuseene i Norge med 200 bygninger fra 1200-tallet til for et tiår eller tre siden.

 

Maihaugen er en tidsmaskin: Her kan du vandre fra stavkirker og gamle gårder rundt hjørnet til et husbankhus fra åttitallet: På Maihaugen er de fleste tiårene på 1900-tallet representert med tidsriktige hus med fullt interiør, gjenstander, pynt, klær og beboere som representerer sitt tiår. I høysesong er de tidstypiske hjemmene åpne og gjestene kan møte "beboere" fra ulike tider. Her kan barn- og ungdomsminner fra 70-, 80- og 90tallet gjenoppfriskes og deles med familien - og du kan se hvordan ting var da bestemor vokste opp. I sommersesongen er det flere vandreteater ute og går daglig og dyktige omvisere deler gjerne av kunnskapen sin. For barna er også nærkontakt med de mange dyra på sommerbeite i friluftsmuseet en stor hit. 40 minutters kjøretur fra Topcamp Mjøsa Feriepark - men sett av hele dagen i dette aktive museet med mange aktiviteter.

Vis mer

Om denne aktiviteten

Hytter, Campingplasser og Leiligheter

Topcamp Mjøsa Feriepark

Avstand: 34,1 km
Campingplassen Topcamp Mjøsa Feriepark befinner seg rett nord for Brumunddal og bare 10 minutters kjøretur fra Hamar. Her finnes mer enn 300 oppstillingsplasser for campingvogner, bobiler og telt, både for langtids camping og drop in overnatting.
Build: 07.05.2021 11:17:37, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8680.cbischannel-32582.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails