Topcamp Ekeberg

Adresse: Ekebergveien 65, 1181 OSLO
Beliggenhet: Oslo
Vis kart

Hytter, Campingplasser og Leiligheter | Velkommen til idyllisk sommercamping 1/6 - 1/9 hvert år på Ekebergsletta, i gangavstand fra Oslo sentrum! Fra Ekeberg er det panoramautsikt over Oslo med Barcode, Slottet, Operaen og helt til Holmenkollen. Ekeberg skulpturpark er nærmeste nabo, med hyggelige gangstier og aldeles spektakulære utsiktspunkt over Oslo og fjorden.

Bo avslappende på Ekeberg med Oslos severdigheter, shopping, underholdning, servering og uteliv innen enkel rekkevidde. Hyppige busser til Oslo sentrum på kun 11 minutter. Åpen 1/6 - 1/9. Ekeberg er en ren campingplass - med plass for flere hundre campingvogner, bobiler og telt - men her er ingen hytter.
Topcamp Ekeberg har sanitæranlegg med dusjer, toaletter, stellerom og kjøkken samt tømmestasjon og dusj/toalett for bevegelseshemmede. I resepsjonsbygget ved innkjøringen finnes resepsjon/informasjon, toalett, myntvaskeri, butikk og Ekeberg Landhandel - et serveringssted med ferske bakervarer til frokost, varme middagsretter, kaffe og skjenkerett, samt et lite utvalg av dagligvarer.
Campingplassens beliggenhet ved Ekebergsletta, gjør den til et naturlig valg for deltagere og supportere under Norway Cup, verdens største fotballturnering for barn. I nærheten finnes også minigolf, besøksgård med dyr og hesteridning. Til Ekebergrestauranten med panoramautsikt over indre Oslofjord, Hovedøya og Oslo sentrum med Operaen og Barcode i forgrunnen, er bare en kort spasertur gjennom skulpturparken. Anbefales!
Topcamp Ekeberg gir deg muligheter til å bo i avslappende, luftige omgivelser med det meste av alt Oslo kan by på innen rekkevidde. Buss til Oslo sentrum tar kun 12 minutter og går hvert kvarter eller oftere hele dagen!

Lekeområde

Fasiliteter og tjenester

Beliggenhet
Nær sentrum
Fasiliteter
Offentlig parkering i nærheten Gratis Wi-Fi
Fritidsfasiliteter på området
Lekeområde Fjellvandring

Policies

Ankomst (tidligste)
13:00 - 22:00
Avreise (siste)
08:00 - 11:00

Kontaktinformasjon

Kontaktperson e-post

Kundeservice

booking@topcamp.no

Kom da vel!

• Topcamp er steder for glede!

• Alle Topcamps har beliggenhet med god tilgang til bredt utvalg av aktiviteter og opplevelser

• Ingen gebyr eller avgifter ved online bestilling

Kundeservice

booking@topcamp.no

Kom da vel!

• Topcamp er steder for glede!

• Alle Topcamps har beliggenhet med god tilgang til bredt utvalg av aktiviteter og opplevelser

• Ingen gebyr eller avgifter ved online bestilling

Build: 11.07.2024 17:13:57, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-8680.cbischannel-32582.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails